KOKTEL ZA TOPLJENJE MASNIH STOMAČNIH NASLAGA (RECEPT I NAČIN PRIPREME)



Predeo abdomena ili laički rečeno trbuha predstavlja deo tela gde se najčešće akumuliraju masne naslage kao posledica nemogućnosti organizma da ih preradi.



Predstavljamo Vam koktel koji se pravi u kuhinjskim uslovima koristeći idealnu kombinaciju voća i povrča što omogućava ubrzanje metabolizma a samim tim i topljenje masnih naslaga.




Sastojci

-1 banaa
-300g spanaća
-pola čaše vode
-1 jabuka
-1 kruška





Priprema

Sve navedene sastojke staviti u blender,izmiksati i popiti.Po iyboru možete dodati i cimet.Koktel se pije jedanput dnevno i nakon prve nedelje konzumiranja istog možete primetiti prve rezultate

Коментари

Популарни постови са овог блога

Dr Šulc: Kako izlečiti reumu (ORGANSKA MEDICINA)

UKLONITE MASNO TKIVO PRIRODNIM PUTEM BEZ HIRURŠKE INTERVENCIJE